Känner mig så ledsen idag. Idag är Saga inne på sin 7:e dag i skovet och är såååå frånvarande och har toniska kramper i kluster som inte släpper utan måste brytas med akutmedicin.
 
Och i morgon är skolavslutningen!
 
Då ska vi vara i skolan 8.10, det är tidigt i vanliga fall för Saga som brukar vara i skolan först vi 9, och specifikt när hon mår så här. I morse vaknade hon inte förrens strax innan 9 med kramper och akutmedicin.
 
Pratade precis med skolan/läraren inför morgondagen och fick den info som klassen och alla elever gått igenom nu på förmiddagen på skolan och då kände jag hur ledsen jag kände mig. Har en B-plan och den är att vi åtminstone kommer till klassrummet efter avslutningsceremonin, men det cenariot vill jag inte tänka på ens men som vanligt så måste vi ha både hängslen och svångrem i våra planer.
 
Brukar inte känna så här att jag inte vill och att jag är så innerligt ledsen för att Saga ska behöva ha det så här, i vanliga fall tänker jag positivt och att vi gör det vi kan här och nu... Men nu känner jag mig sååååå ledsen för i morgon är det hennes skolavslutning årskurs 9 och hon kanske inte kan delta. Men hoppas hoppas fortfarande förstås att det ska fungera så bra det bara går i morgon. Upp med tuppen och iväg 😊.
 
💜 Kramar 💜
 

3 kommentarer

Maria

11 Jun 2015 11:38

Håller verkligen tummen för er imorgon. Många styrkekramar.

Jenny D

11 Jun 2015 19:15

Håller verkligen tummarna för morgon dagen!!!!Massa kramar till er♥♥♥♥♥

Marie

12 Jun 2015 16:38

Jag hoppas verkligen att det gick bra med avslutningen! Varm kram!

Kommentera

Publiceras ej