Nu har skolavslutningar och studenter passerat och vi är redan vid midsommar. Känns inte riktigt så vädermässigt men sommar kommer säkert i sinom tid och då med full kraft...
 
Vi har startat sommarlovet med ett besök på Kolmården i tisdags och det var riktigt kul. Delfinshowen var en av de bästa jag sett genom åren och Bamses Värld var riktigt fin med många karuseller och annat roligt. Saga njöt och hade kul.
 I morgon midsommarafton och på söndag startar årets Sötåsenläger "Summercramp" för Saga och många andra ungdomar. Saga längtar och vi tillsammans har börjar plocka fram allt som måste kommas ihåg att få med sig, allt från kläder, mediciner till lakan och underlägg till sängen...
Hon har en vecka med mycket roliga saker framför sig en del känner hon till annat är överraskningar. Men en sak är säker, hon kommer ha superkul varje minut, timme och dag som hon är där och det oavsett hur hon mår.
 
Sedan har hon sin sommarvecka på Ågrenska att se fram emot också där hon kommer att få bada, åka "soffa" bakom motorbåten, gå på Liseberg och en hel massa andra helt underbara saker att göra för henne. Vi kommer att för första gången ge oss iväg på en liten semestertripp när Saga är på det bästa stället som finns, Ågrenska. Känns hissnande att göra det men måste åtminstone försöka komma iväg.
 
Vi har en lång fantastisk sommar framför oss,
vi kan inte styra över Sagas epilepsi men vi kan
styra över vad vi gör av sommaren och vi ska göra
allt för att den ska blir SUPERBRA för oss alla.
Nu önskar jag er alla en SUPERSOMMAR och 
en avkopplande och vilsam sådan.
Många varma kramar

Kommentera

Publiceras ej