Det är jag idag efter en familjehelg som genomfördes med mycket glädje och positiv energi. Har nu haft den familjehelg som jag planerat för under många månader och den blev utifrån mitt perspektiv så lyckad och härlig som jag förväntade mig. Mycket på grund av de familjer som deltog med sig själva, sin erfarenhet, sin glädje o även sorg, sina barn, sin tid, sin kunskap och många andra saker som förgyllde helgen. 
Är så glad och fylld av positiv energi men självklart även slut mentalt för det tar på kropp o själ att vara på tå hela helgen och samtidigt ge så mycket av sig själv och mitt liv, öppna upp många minnen och tankar som både gör ont och ger mycket eftertanke. Men mest ger det mig ny energi att göra detta och att möta alla dessa härliga familjer 💜.
 
Är redan på gång att planera nästa familjehelg som blir till hösten. Lika kul varje gång...
 
Saga mådde kanske inte så bra under helgen, hon hade flera tonisk-kloniska kramper både lördag och söndag och även några toniska kluster, hon krampar o sover/vilar ett tag och sedan är hon på igen, som den kämpe hon är så var hon med på allt, glad och positiv njöt hon av helgen lika mycket som jag o Jörgen. Men utan hennes assistent hade det inte alls fungerat så bra, hon är en klippa för oss😊.
 
Tack alla barn/ungdomsledare som deltog, ni är bara såååååå bra. Ni finns där och stöttar, hjälper, leder, skrattar med, busar med, kramar barnen/ungdomarna och är ett stort stöd för alla!  Rycker in där det behövs, med vaksamma ögon och flexibelt tankesätt är ni där för ALLA barnen. Utan er hade detta inte heller varit möjligt.
Vi ses om ett halvår igen ☺️💜☺️
 
Ha en härlig vårdag alla fina
människor. Tänk på det positiva
i livet och gå framåt på det.
många kramar o mycket lycka

5 kommentarer

Anonym

13 Apr 2015 09:54

Tack från hela mitt hjärta för denna helg❤️!!! Gustaf har lyst som en sol hela morgonen och vi hade ynnesten att få starta vår dag i lugn och ro tillsammans då vi delade minnen och skratt från helgen☀️!!! Vi kommer gärna tillbaka i höst och Gustaf är såååååå taggad för Sötåsen😎!!! Startar denna vecka med lugn och värme i mitt hjärta, TACK till dig och hela din familj och alla FANTASTISKA unga

Svar: så roligt att läsa och hoppas att denna känsla kan sitta i länge.Tack för dina ord och ha en fin vecka. Kramar till din härliga familj <3
Ann Andersson

Anonym

13 Apr 2015 09:55

Vuxna dom fanns runt våra barn under helgen här kommer en stor💋 till er alla!!! Med vänlig hälsning, Helena, Ola, Gustaf och Olle!!!

Nanna, Tomas & Tess

13 Apr 2015 11:10

Tack för en helt underbar helg ❤️ Den har betytt otroligt mycket för hela familjen. Vi tacksamma att vi fick komma med. Tack till både ledare och familjen Andersson för ALLT jobb, ni gjorde helgen jätte lyckad!! Vi hoppas på att ses snart igen. Kramar från oss

Svar: Tack själva. Hälsa Nanna <3
Ann Andersson

Christina

13 Apr 2015 23:16

Vi tackar också för en jättefin helg! Den väckte mycket känslor och tankar hos oss alla. Elin sov gott i bilen, men när vi kommit hem hade hon många frågor och funderingar kring helgen. Och lillebror som surade hela vägen i fredags längtar nu till nästa träff... Kramar och tack!

Svar: Så härligt att höra, värmer hjärtat. Många kramar och lycka, ses nog igen. 💕💜💕
Ann Andersson

Anonym

14 Apr 2015 08:06

Tack för en underbar helg.
Kram nettan o rasmus

Svar: Tack själva, ta hand om er. Kramar <3
Ann Andersson

Kommentera

Publiceras ej