Nu har Saga varit på sin sista korttidshelg för våren, nu väntar två sommarläger i sommar och sedan korttidshelger till hösten igen.
 
Tyvärr hade hon en hel del kramper och akutmedicin även i helgen men det hanns med både båtåkande i havet o solen och även ett biobesök. Hon var väldigt nöjd med helgen ändå, som alltid...
Vi hade en skön helg med strosande i Haga och i city, fikapauser på olika ställen och god mat på kvällarna. Söndagen ägnade vi åt promenad på Stora Amundön, som är en helt fantastisk plats och friluftsområde. Både sandstränder, klippor och gräs. Vandring utmed havsstranden och pauser på klipporna och dagen till ära solen gjorde att vi var nöjda och laddade med energi när vi for hemåt.
 
Sagas skov har för denna gång gett med sig, äntligen efter över en vecka, men efterdyningar med extra lång processhastighet och vingligare gång än vanligt hänger förstås kvar. Ibland känns det som om det blir något sämre för varje skov :-(. Men nu tar vi nya tag och ser fram emot de sista veckorna i skolan och hoppas Saga kan och orkar med alla de extra roliga aktiviteterna som sker de närmsta veckorna och sedan skolavslutning och deltagande i skolkören... Det är alltid lika spännande och pirrigt att se henne stå framme och sjunga med alla barnen/ungdomarna och hålla tummarna att det går vägen. Än så länge har det gjort det :-).
Var med i skolan idag då assistenten var ledig och Saga fick spela trummor på musiken i den låt de skulle spela, det tog ett tag att få ihop koordinationen med fot/hand men det gick hyfsat, eller bra egentligen.  Så härligt att se henne våga och utmana sig själv, speciellt en dag när kopplingen inte går så fort. Härliga underbara tjej. 
 
 
Detta ger så mycket energi.
kramar till er alla.

1 kommentarer

Anonym

27 May 2014 06:49

Härlig läsning! Kram J&L

Svar: Tack min vän ♥ kramar ♥
Ann Andersson

Kommentera

Publiceras ej