Nu har de direkta känslorna från måndagens läkarbesök lagt sig lite men man funderar självklart mycket och framförallt när många som har ungdomar påväg in i vuxenlivet själva bekräftar det vi känner.  Att det är så att det vi upplever är det många som gör, kunde i och för sig tänka att det är så för det vi känner är nog inte så annorlunda mot hur andra upplever o känner över den situation som man lever i. 
 
Idag har vi/Saga haft sin klass hemma på besök, det blev kubbspel och tacolunch. Så mysigt att se alla härliga ungdomar och de fina pedagoger de har kring sig. Fick samtidigt så mycket positivt till livs om Saga och hennes positiva inställning till livet. De sa att de blir alla så berörda   av henne och hennes inställning till livet, finns inga hinder för henne och den svåra funktionsnedsättningen hon lever med. Sån värme jag kände i hjärtat då, TACK snälla ni för de fina orden om vårt kämpeängel Saga.
 
Har nu haft den nya assistenten på inskolning i två dagar, och fler väntar förstås, men allt känns så bra och tryggt. Det kommer nog bli superbra det här. Saga var och red idag och fick rIda ute en sväng som är så mysigt, hon har blivit så duktig. 
Massa varma kramar till alla
som kämpar för något eller någon i livet.
Ta vara på dagen och njut av det ni har
omkring er. 
Vi har alla så mycket att vara glada 
och tacksam över om vi stannar upp lite
och tittar oss omkring. 
Njut o ta hand om varandra med ödmjukhet
och värme. 
All kärlek o lycka
💜💜💜💜

Kommentera

Publiceras ej