Efter en midsommarhelg med många och långa kramper och flera doser akutmedicin så kom vi iväg på Sötåsen  summercramp för Saga. Lämnade henne i söndags och det var inga svårigheter, hon hade sett fram och längtat efter  lägret. Svårigheten låg hos mig, det var verkligen tungt att lämna henne mitt i en av de jobbigare perioderna. Och det handlar inte om att jag tycker att det är svårt att vara ifrån henne (det är det ju förstås) utan mer för oron med hennes kramper och droppar där hon kan skada sig. Vilken delvis hände i söndags då hon fick en dropp där hon slog i ansiktet o en tand blev lös. Det var bara att ringa tandläkaren och de åkte dit med henne så det löste sig på bästa sätt. 
Har fått en del rapporter och Saga har det så kul och roligt. De är imponerade över hennes positiva inställning till allt trots återkommande kramper så är hon på't igen. Vi har en riktig kämpe till dotter och det är  så underbart att andra också ser det. ♥♥♥
 
Har haft några härliga dagar tillsammans med Ammi o Inger med cykling, promenader och mycket prat. Tack för de härliga dagarna ♥.  Nu regnar det så jag sitter med en god bok i soffhörnet. 
♥♥♥ Kramar alla och hoppas ni har det gott ♥♥♥

1 kommentarer

inger.sallstrom

26 Jun 2013 21:17

Det har varit härliga dagar! Tack!

Kommentera

Publiceras ej