Igår var Saga så förväntasfull inför dagen och skolavslutningen. Men natten höll på att sätta stop för den sista skoldagen för hennes del. Hon hade fem kramper i natt och en dos epistatus men vi väckte henne i tid för att se hur hennes status ändå var och hon var redo för skolan trots natten... Hon var som i en egen värld periodvis och självklart alldeles slut men vi åkte in och hon var så glad och fin i sina fina avslutningskläder.



Skolavslutningen genomfördes med alla ingredienser, blomma/paket till lärarna, fika med hela grundsärskolan, sånger av kören, byte av ord och vilja att ses under sommaren, kramar och lite tårar också... men hon klarade av hela avslutningen utan anfall/kramper och utifrån natten så var det en toppendag.
Vi åkte hem och där kom bakslaget i form av en droppattack med efterföljande kramper. Slog munnen och kinden så det blev en rejäl fläskläpp och kinden skrapad, får se om det blir ett blåmärke men det är övergående skador. Däremot slog hon i höger sida av kroppen och hon har ont vid revbenen... så där hoppas vi bara att det är blåmärket som gör ont så det inte är något revben som fått sig en skada... hon vilar och vi avvaktar lite för att se åt vilket håll det går...

Annars är hon så glad för båda systrarna är hemma för sommaren nu och då är livet på topp och hon har SOMMARLOV!!!!

Denna sjukdom sätter inte stopp för henne inte - hon njuter av livet i fulla drag ändå... och vi ska ha så mycket roligt i sommar. De bakslag som vi lärt oss att leva med, kanske varje dag men med all säkerhet flera gånger i veckan, kommer inte att förstöra sommarlovet.

Ha nu en härlig sommar alla!

3 kommentarer

Jenny

15 Jun 2012 20:27

Va fin hon är Ann <3 och vilken kämpe, helt fantastisk! Hoppas vi kan få till en liten träff helgen v 27. Det hade varit så roligt att träffas! Kramar och önskar er den bästa sommaren!!

Malin

17 Jun 2012 14:07

Många kramar från mej och Ebba

mia

18 Jun 2012 16:34

Fina Saga <3

Kommentera

Publiceras ej