Jag är så glad att skolstarten för detta läsår har gått så bra, att Saga har "passat på" att få sina anfall och kramper utanför skoltiden... och under helgen, i helgen hade hon det jättejobbigt med droppattack och många kramper där hon vid ett tillfälle slutade andas... då är man inte så kaxig som förälder och till råga på allt var Jörgen själv hemma.
 
Men idag fick vi åka hem från skolan efter att hon fick ett frånvaro och förvirringsanfall mitt i en lek ute på gräsmattan. Det började egentligen i natt då hon hade kramper och har sovit oroligt vilket gjorde att hon var trött och seg när vi åkte till skolan men hon kämpade sig igenom de första timmarna med läsning och eget arbete... Kan inte vara lätt att jobba med sånt när man har "sprak" i huvudet men hon kämpar på hela tiden. Men till slut tog orken slut och vi åkte hem. Men hon har kunnat vara i skolan hela fyra dagar i följd och det var så länge sedan som det hände så det är vi så tacksamma för. Jag är så glad och tacksam för så mycket i mitt liv och det är viktigt att komma ihåg det för att orka... Kram till er alla kämpar där ute.

1 kommentarer

Malin

28 Aug 2012 13:53


Ebba längtar efter Saga, och funderar mycket på
henne. Att se någon annan få ett anfall har satt
igång många tankar i hennes huvud.
Många kramar från Närke

Svar: Ja det är ju lite annorlunda att se någon annan få anfall fast man vet hur det är... Saga pratar också om Ebba - vi får försöka att ses något snart... kramar till Ebba och er <3
Ann Andersson

Kommentera

Publiceras ej